REGOLARE
is Italiaans voor regelen, faciliteren, organiseren, uit handen nemen.....

             Dit typeert dan ook waar Mieke van Schaik met haar REGOLARE voor staat. Daarnaast symboliseert 'GO' nog eens extra het motto:

  Advies met Realisatiekracht

Sinds juli 2010 is Mieke van Schaik als zelfstandige actief met haar REGOLARE.

Vanaf juli 1989 is Mieke al actief in de (de)centrale overheid. Nadat ze zelf carrière had gemaakt bij een gemeente heeft ze de overstap gemaakt naar een softwareleverancier; PinkRoccade.
De verschillende rollen die ze daar heeft mogen vervullen van consultant, naar dienstverleningsmanager, productmanager en adviseur maakten duidelijk dat Mieke als onafhankelijk adviseur veel voor gemeenten en waterschappen kan betekenen. Vanuit har rol bij PinkRoccade had Mieke ook goede contacten bij de ministeries.

Dit maakt dat invulling van de landelijke opdrachten rondom Basisregistraties door haar zodanig worden uitgevoerd dat ze ook direct zichtbaar en meetbaar bijdragen aan de verbetering van de gemeentelijke organisatie.
Mieke is in staat om verbindingen te leggen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Daarnaast stelt haar jarenlange ervaring binnen gemeentelijke organisaties Mieke in staat om informatie te verbinden op het juiste organisatorische niveau. Ze opereert als intermediair; haar brede materiekennis en haar kennis en kunde met betrekking tot de werkwijze binnen gemeentelijke organisaties maakt dat ze over en weer draagvlak en begrip van bewerkstelligen.
De kracht van Mieke is gelegen in het inspireren, faciliteren en aanzetten tot echt resultaatgericht werken. 

Mieke inspireert de medewerkers tevens om de kennis, die tijdens een project binnen de gemeente wordt opgedaan, te onderhouden en ook nog uit te bouwen. Dit maakt de investering om Mieke in te zetten in uw projecten dubbel en dwars waard!

Mieke is altijd bereid om vrijblijvend met u van gedachten te wisselen. Wilt u Mieke graag uitnodigen voor een verkennend gesprek?
Dit zijn haar contactgegevens: 
I      info@regolare.nl; M     +31(0)6 4992 47 59;  T     +31(0)40 242 80 49